Cara Delevingne

Kép
Szépség

Lépésről lépésre: Így készítsd el Cara Delevingne füstös cicaszem sminkjét

Cara Delevingne csodásan festett a Suicide Squad - Öngyilkos osztag premierjén, és sminkjét most te is elkészítheted!

Kép
Stílus

Ahol mindenki megőrült! Minden volt, csak nem szokványos a Suicide Squad premierje

Eddig is remek reklámja volt az Suicide Squad – Öngyilkos osztagnak, és a premierben sem csalódtunk.

Kép
Sztárok

Kollégája buktatta le! Cara Delevingne és szerelme eljegyezték egymást?

Ha a fotó azt jelenti, amire gondolunk, akkor Cara bizony menyasszony.

Kép
Sztárok

Ez fergeteges! Így néznének ki a legismertebb divatarcok, ha Pokémonok lennének

A Pokémon Go jóvoltából most az egész világ újra gyűjtő lázban ég, de eddig azt hittük, hogy minket, divatmániásokat ez nem érint.

Kép
Stílus

Fesztiváltipp: Te már beszerezted a nyár kötelező kiegészítőjét?

Glastonbury, a világ legmenőbb fesztiválja. Se eső, se szél nem állíthatja meg a sztárvilágot abban, hogy évről évre, akár egy vörös szőnyeges eseményen, a Glastonbury fesztiválon felvonuljanak.

Kép
Sztárok

Nézd meg, milyen riasztóak lennének a legnagyobb sztárok szemöldök nélkül

Furcsa, első blikkre azt mondanánk, hogy az orr, a szem vagy a száj határozza meg igazán az arcunk karakterét, pedig a helyes válasz: a szemöldök. Döbbenetes, hogy mennyit számít! Vajon jól állna ez bárkinek is?

Kép
Sztárok

Wow! Ilyen riasztóan néznének ki szemöldök nélkül a legnagyobb sztárok

Furcsa, első blikkre azt mondanánk, hogy az orr, a szem vagy a száj határozza meg igazán az arcunk karakterét, pedig a helyes válasz: a szemöldök. Döbbenetes, hogy mennyit számít! Vajon jól állna ez bárkinek is?

Kép
Stílus

26 példa, ami bizonyítja, hogy a hajválaszték mennyit változtat az arcod karakterén

Arcformától függően változik, hogy kinek melyik hajválaszték áll igazán jól. Oldalt vagy középen? Nézd meg, mennyire szembetűnő lehet a különbség, és variáld úgy, ahogy éppen a kedved tartja!

Kép
Sztárok

Sosem gondoltad volna, hogy mennyit keres Kendall Jenner egy-egy Instagram poszttal

Ha te vagy Kendall Jenner és a közösségi médiában eléri a követőid száma a 65 ezret, akkor már biztos tudsz róla, hogy egy-egy poszt komoly pénzt hozhat a konyhára.

Kép
Szépség

Meglepetés: Ő a Rimmel új nagykövete

A Rimmel ezekben a percekben tette közzé az új márkanagykövet nevét, aki nem más, mint kedvenc vadócunk, Cara Delevingne.

Kép
Szépség

Előtte-utána: 9 sztárpélda arra, hogy mennyit számít a tökéletes szemöldök

Hosszú utat jártunk be a cérnavékony, kiborotvált szemöldöktől, a ma annyira népszerű dús fazonig. Sokan még mindig próbáljuk visszanöveszteni az elhagyott szálakat és természetes formát. Hogy megéri-e a küzdelem? Íme!

Kép
Szépség

A kedvenc szépségmárkád összeszűrte a levet Zoolanderrel

A film, amit nem lehetett kikerülni az elmúlt egy évben, és ami mellett tuti nem tudsz elmenni szó nélkül. Sokan nagyon várják a megjelenést – köztük mi is -, hiszen a szereplők körüli iszonyatos felhajtás mindenképp nagy izgalomra ad okot. A divatszakma elé görbe tükröt tartó Zoolander film folytatása idén, több mint 14 év után visszatér a mozikba. A film hivatalos szponzora pedig egyik kedvenc szépségmárkánk, a Kiehl’s.

Kép
Sztárok

Ezekkel a képekkel nyitottak a legnagyobb sztárok az Instagramon

Ti még emlékeztek, hogy milyen volt a "nagy" belépőtök Instagramon? Olyan rég volt már. Kutakodtunk kicsit, és megnéztük, hogy a legnagyobb sztárok, mivel nyitották meg az Insta-életüket. Lady Gaga például egyből egy no-makeup szefivel indított - kezdődhet az időutazás?

Kép
Sztárok

Irány a mozi - Íme a film, ami annyira borzalmas, hogy már jó

A film, amit nem lehetett kikerülni az elmúlt egy évben, és ami mellett tuti nem tudsz elmenni szó nélkül. Sokan nagyon várják a megjelenést - köztük mi is -, hiszen a szereplők körüli iszonyatos felhajtás mindenképp nagy izgalomra ad okot. Jöjjenek a Zoolander sztori részletei!

Kép
Stílus

Bravó, Chanel! - A divatház menő üzenettel újított

Csendes, nyugodt hangulat lengte körül kedden a Grand Palaist-t. Egy hatalmas, gyönyörű kert fogadta a Chanel Haute Couture show-ra érkezőket, mert Karl Lagerfel legújabb kollekciójával a természetet ünnepelte!

Kép
Szépség

Frizura toplista: Íme az év 12 legmenőbb trendje hosszú hajra

Ha te is a hosszú hajú lányok táborát erősíted, akkor most neked kedvezünk! Összeszedtük 2016 legmenőbb hajtrendjeit, amikkel tuti nem fogsz mellé lőni, és stílusban maradsz egész évben! Szóval, melyik passzol hozzád a legjobban?

Kép
Stílus

Inspiráció vagy lenyúlás? 12 gyanús képpár a divat világából

Nincs új a nap alatt! A divat mindig ismétli önmagát, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Hogy a következő képek pusztán véletlenül hasonlítanak egymásra, vagy konkrét lenyúlások, azt döntsétek el ti. Mi imádjuk ezeket a képpárokat!

Kép
Sztárok

A szőke ötven árnyalata: Ők Hollywood legdögösebb szöszi hírességei

Úgy tartják, a szőke hajszín minden nőnek jól áll, csupán meg kell találnunk a hozzánk passzoló árnyalatot. Az biztos, hogy a következő 15 híresség már tudja, mi a tuti - de ki a legdögösebb szöszi a városban? Segítsetek dönteni!

Kép
Sztárok

Neveletlen hírességek: A sztárvilág 10 legviccesebb trollja

A photobomb műfajában a hírességeknek is sikerült maradandót alkotniuk. Hogy kik a sztárvilág trolljai? Összeszedtük az eddigi legsikeresebb próbálkozásokat!

Kép
Sztárok

Felismered a legnagyobb hírességeket? - Sztárok gyerekkori képei

Mindannyiunk családi albumában akadnak olyan képek, amiken alig ismerjük fel magunkat. A hírességek néha poénból kitesznek ilyen képeket saját platformjainkra, hogy mi is lássuk, miből lett a cserebogár. Te felismered őket?

Kép
Stílus

A fashion week legstílusosabb sztárpárjai - Neked ki a kedvenced?

Egy sikkes outfit mellé, még mindig a sármos pasink a legjobb kiegészítő. Egységben az erő, szokták mondani - íme, a fashion week legstílusosabb sztárpárjai, akik elvonták minden másról a figyelemét. Még a show-ról is!

Kép
Stílus

A hátizsák uralma - Nézd meg, hogyan terjedt el a szezon legmenőbb kiegészítője

A hátizsákok lassan végérvényesen uralmuk alá veszik az utcai divatot. Pár éve még elképzelhetetlen tartottuk, hogy a középiskola után még egyszer a kezünkbe vegyük ezt az ormótlan fazont. De mit tesz némi gondos törődés?

Kép
Sztárok

Ilyen lenne Palvin Barbi és Cara Delevingne vagy Megan Fox és Angelina Jolie összemixelve - FOTÓ

Zseniális fotókat készített egy művész: a DeviantArton is publikáló user Pedro Berg Johnsen (aka ThatNordicGuy) ismert sztárokat mixelt össze, így hozva létre belőlük egy-egy újabb, tökéletesebb lényt. Nektek ki a kedvenc?

Kép
Sztárok

Az 5 legviccesebb GIF Cara Delevingne ikonikus szemöldökéről

Alig néhány éve, hogy Cara Delevingne betört a köztudatba, ezzel megteremtve a vastag, dús szemöldök divatját, ami azóta is egyre népszerűbb.

Kép
Sztárok

13 sztár, akiknek a hamburger a mindenük - FOTÓK

Olyan jó látni, hogy a sztárok sem diétáznak állandóan, és ha megkívánják, igenis megeszik a hamburgert vagy bármit, ami ugyan nem túl egészséges, mégis nagyon jól tud esni egy kimerítő munkanap vagy buli végén. Vegyünk példát most JLo-ról, Miranda Kerr-ről és a többiekről, és ne feledjük: mindent szabad, csak mértékkel!

Kép
Sztárok

Az idei ősz legizgalmasabb kampányfotói

Fantasztikus kampány -és divatfotó sorozatnak lehetünk majd szemtanúi idén ősszel, hiszen a legnagyobb divatházak most igazán kitettek magukért, modellek, tervezők, énekesek, színésznők, sőt még tinisztárok is szerepet kaptak a soron következő divatreklámok főszereplői között. Nézd meg velünk kedvenc kapmányfotóinkat!

Előző oldal
Következő oldal